Kinderfeestje?

Zoekt u voor het kinderfeest van uw kinderen eens iets anders… iets origineels? Dit kan met een actief kinderfeest in de bakkerij van Bakkerij vd Mortel te Someren. Bij ons zullen alle kinderen zich een dag lang bakker voelen. Met een muts en een schort gaan ze aan de slag met banketbakkersroom, slagroom, koekjes, fruit, chocolade en nog veel meer. Samen met onze banketbakker gaan we ervoor zorgen dat het een geslaagde dag wordt waar uw kinderen letterlijk hun vingers bij aflikken. Begeleiders mogen natuurlijk gratis bij deze dag aanwezig zijn en voor koffie/thee wordt gezorgd. Om de middag compleet te maken kun je bij Cafetaria Het Stationneke in Asten frietjes gaan eten voor een speciale prijs. Dit kan alleen als je voorop bij ons het kinderfeestje hebt gehad.

Wat kun je verwachten

Allereerst wordt iedereen ontvangen met ranja en iets lekkers. Daarna volgt een rondleiding zodat de kinderen weten wat en waar alles in een bakkerij wordt gemaakt. Vervolgens gaan de kinderen zelf aan de slag met het maken en decoreren van de lekkerste taartjes en koekjes. Daarbij moet flink geproefd worden om te zorgen dat alles de juiste smaak heeft. Tot slot krijgen de kinderen een oorkonde voor hun deelname aan deze leuke dag. Natuurlijk mogen de kinderen hun producten mee naar huis nemen en kunt u alles op foto of film zetten om de dag nog eens terug te kijken.

Wanneer

– Woensdag  van 13.30 uur tot 15.30 uur
Indien u het feestje op een andere dag of in een vakantie periode wilt plannen, neem dan contact op. In overleg kunnen we altijd de mogelijkheden bespreken.

Klik hier voor prijzen en mogelijkheden.

Contactdefencejvddam

– Banketmeester John van Dam
– Telefoon: 06 14 24 30 98
– E-mail: info@johnvandamdefence.nl

NIEUW!

Vanaf dit jaar ook workshops voor volwassen groepen. Voor meer informatie bekijk hier de flyer.

Close