Brabants kampioen Amandelspeculaas

oktober 5, 2016

Bakkerij van de Mortel “De lekkerste amandel speculaasbakker” van Brabant 2016.

Bakkerij van de Mortel heeft donderdag 22-09-2016 in Nieuwegein de titel “De lekkerste amandel speculaasbakker” van Brabant behaald met de amandelspeculaasjes. Bij deze wedstrijd werden ruim 250 speculaas producten ter keuring aangeboden, en werd er door Bakkerij van de Mortel een totaalscore van 8,95 behaald, waarbij de vakjury de speculaasjes beoordeelde met een onwaarschijnlijke 9,6 daarmee gaf de jury aan dat dit speculaasje de perfectie benaderd.

Na de afgelopen jaren grossierde in 2de en 3de prijzen, en vorig jaar net buiten de prijzen viel, heeft Bakkerij van de Mortel dit jaar weer de hoogste trede van het podium mogen betreden. Een prestatie waar ze enorm trost op zijn, enorm hard werken, jezelf elke dag willen verbeteren, en de allerbeste willen zijn, is met deze titel beloond.

Deze wedstrijd was onder alle bakkers uit heel Nederland uitgeschreven, waarbij provincie winnaars en 1 landelijke titel te behalen viel in de categorieën, speculaas, amandel speculaas en gevulde speculaas.

Waarmee met recht gezegd kan worden dat Bakkerij van de Mortel een amandelspeculaas bakker van hoog niveau is.

speculaas-2016

Close